Kozmetik Alışverişi | Flormar H&M Tedi Cosmohome

Merhaba
Ben +Flormar Türkiye ısrarla indirimi bitirmeyince ve instagramda takip ettiğim arkadaşlarım 1TL'ye düşen ojeleri düzineyle alıp paylaşınca dayanamadım ve Flormar'ın yolunu tuttum :)
Benim gittiğim mağazada neredeyse hiç oje yoktu olanlarda pek seveceğim cinsten değildi ama yine de 4 tane 1tl'ye düşenlerden 4 tanede normal ojelerinden aldım. Ama eve gelince bir baktım aldığım ojelerden su yeşili gibi olan resmen yarıya inmiş ve sakız gibi olmuş :( Neyse yapacak bir şey yok.
Aldığım ojelerden silk satin lila rengi olanı da bugün sürdüm ama iki kat olmasına rağmen kurumak bilmedi ve bozuldu bende hemen sildim. Çok beğenmedim açıkçası yapısını.
Sonrasında ise H&M'e girdim. Malım artık kozmetiğe iyice el attılar. Harika ürünler var. İnstagramdan videolu paylaşımlarda bulunduğum H&M ojelere bayıldım. Evet 13 TL bir oje için çok. gerçi bir Chanel ojeye 98 TL verenler var ama vermem vallahi 50 tane oje alırım ben o paraya :)
Neyse sürümleri fırçaları ojenin kuruma hızı on numara. Alın aldırın. Bunun dışında bir takma kirpik aldım ki kendisi watsons ve gratislerde satılanlardan daha ucuz. 14 TL idi. Kuzenin düğününe saklıyorum. Detaylar daha sonra gelecek :)
Ve tabi tanesi 7 TL ye iki adet makyaj süngeri aldım. Beyaz olmasalarmış iyiymiş ama kullanır kullanmaz temizleyince sorun olmuyor. İncelemeleri sonra gelecek ama fiyatına göre iyi.
Sonra efendime söyleyeyim aseton almak için +CosmoHome mağazasına girdim ve Cecile kalıcı rujların 24.90 TL den 18.90 TL ye düştüğünü gördüm ve aldım. Aslında ilk önce oldukça koyu mor olan bir renk alacaktım ama sivrinin biri altındaki numarayı sökmüş ve ambalajları tek tek açtıkları halde bulamadılar bende her zaman bir Gamze klasiği olan 03 kırmızı rengini aldım. Ve inanır mısınız henüz hiç denemedim. Sadece kızım Irmak elinin üzerine sürdü ve ıslak mendille hemen silmeye çalıştığımız halde çıkmadı. Umarım dudaktaki performansı da iyi olur :) Ona göre bayramda indirime girerse bol bol alacağım gibi. Bu arada kullanmadığım ürünleri bir blog satışı ile elden çıkarayım diyorum ama buradan mı satayım instagram hesabımdan mı bilemedim ne dersiniz? Çünkü o kadar çok özellikle ruj ve gloss oldu ki bozulacaklarına elden çıkarayım daha iyi diyorum. Bir de unutmadan en sevdiğim parmex asetondan iki tane kalmıştı aldım hemen ve biten benri pompalı şişeye boşalttım bile.
Bu arada unutmadan 20 TL ve üzeri alışverişe Note makyaj temizleme mendilleri 4 TL ye düşüyormuş. Normalde kaç TL bilmiyorum ama zaten muadilleri de bu kadar yani. E niye aldın derseniz tabi ki denemek için. Aman uzak durun. Ben normalde de makyaj temizleme mendillerini sevmem ama bu kullandıklarım içinde en kötüsüydü. Rimeli hiç çıkarmadı. 3-4 akşam kullandım yok bundan sonra fotoğraf çekimleri sonrası ellerimdeki kozmetiği silmek için kullanırım bitince de asla almam.
Sonra Tedi gördüm yolumun üzerinde. Uzun zamandır bu organizerı almakla almamak arasında gidip geldim. Fiyatı 15 TL idi. Neden mi karasızdım?
Ben eğer bir yere gideceksek ve atıyorum evden saat 10 da çıkmamız gerekiyorsa saat 8 de kalkarım ve makyajımı yapar giyinirim sonra çocukları kaldırır giydiririm ve en son eşim beş dakikada hazırlanır çıkarız. Ben masa üzerinde dağınıklık sevmiyorum ve bu düzenleyiciyi çekmece içine de koyamam diye almıyordum ama eşim ya tamam erken kalkıyorsun ama çekmeceleri açıyorsun kapatıyorsun çakır çukur bir şeyler yapıyorsun sessiz olsan biraz daha yada akşamdan ayarlasan kullanacaklarınız olmaz mı dedi. Bende o zaman bunu alayımda bari ertesi gün kullanacaklarımı akşamdan dizerim daha az ses yapmış olurum dedim. Güzel bahane dimi :) Bence gideri var.

Ve bir baktım asetonlar 1.99 TL hemen ne var ne yok her çeşitten bir tane aldım ve hepsini denedim. Gülşah marka olanların kokusu çok güzel aseton gibi kokmuyor. Agiss markasını ilk defa gördüm. Arkasında aseton içermez yazıyordu ve 4 çeşidi vardı hepsini aldım. Bunlarında kokuları güzel sevdim. Hatta bir daha gidersem Tedi'ye yine almayı planlıyorum. Sıcaklardan mı nedir hemen uçuyor bu ara asetonlar anlamadım gitti. Haliyle çok kullanıyorum.
Benim mini kozmetik alışverişim böyleydi. Biraz uzun oldu ama benimde yazasım varmış her halde :) Sabrınıza teşekkür ederim kendinize iyi bakın hoşça kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder