Rival De Loop Natural Touch Concealer

Merhaba
Bu aralar acayip göz altı kapatıcılarına takmış durumdayım. Şuan elimde 10 taneden fazla göz altı kapatıcısı var ve hala her gittiğim yerden alıyorum. Hayır yani öyle göz altları problemli biri de değilim ama merak işte.
Son +Rossmann Türkiye alışverişimde 7 TL civarındaki fiyatıyla al beni al beni diyen bu kapatıcıyı da almadan edemedim.
Ürünün lipglosslar gibi bir ambalaja sahip. Şeffaf olması benim için avantaj. En azından içinde ne kadar kaldığını görebiliyorum. Aplikatörü de en sevdiğim sünger uçlu olanlardan.
Ben aslında benim için oldukça açık bir renk olan 1 numarasını aldım. Aslında kışın bu kadar açık durmaz eminim. Çünkü şuan kışa göre neredeyse 3-4 ton daha koyuyum.
Göz altlarıma uyguladığım ilk gün göz altlarıma uyguladıktan sonra dağıtmadan alnıma burun kemiğimin üzerine dudak üzerime ve çeneme de aydınlık vermesi açısından uyguladım. Ben göz altı kapatıcımı mutlaka beauty blender yada benzeri nemli makyaj süngerleri ile uyguluyorum. Bu daha eşit ve pürüzsüz dağıtmamı sağlıyor.
Yine öyle yaptım ama bir baktım göz altlarıma sürdüğüm kapatıcı sabitlenmiş bile. Öylece sürdüğüm yerde kalakalmış. Zorla dağıttım tabi. Aslında çok koyu ve yoğun bir ürün değil. Kıvamı güzel ama anında sabitleniyor. Bu yüzden ben artık önce bir göz altıma sürüp dağıtıp sonra diğer göz altıma geçiyorum.
Maalesef bu kapatıcı da eğer göz altlarınızı iyi nemlendirmezseniz ve kapatıcıyı uyguladıktan hemen sonra pudra ile sabitlemezseniz göz altı çizgilerinize doluyor. Bu nedenle özellikle çok iyi nemlendirmek şart. Hatta ben göz altı kremimi sürdükten sonra gosh göz altı bazını da sürüp öyle kapatıcımı uyguluyorum. Ve hangi göz altı kapatıcımı sürersem süreyim artık hiç çizgilerime dolmuyor.
Bence fiyatına göre güzel bir ürün. Ama çok sorunlu ve morluk problemi olan göz altları için tek başına yeterli gelmeyebilir. Altına mutlaka corrector uygulamak daha iyi bir sonuç almanızı sağlar.
Ben sevdim ama bir daha alır mıyım bilmiyorum. Çünkü zaten elimde bir sürü kapatıcı var. Hala da almaya devam ediyorum. Ve sanırım yine yeni ürünlere yelken açacağım.
Sizin Bu markada en sevdiğiniz yada uzak durulması gerektiğini düşündüğünüz ürünler neler? Yorumlarınızı bekliyorum. Kendinize iyi bakın hoşça aklın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder