Yves Rocher Hydra Vegetal Göz Kremi / Jeli

Merhaba
Uzun süre önce severek kullandığım Kiehl's avokadolu göz kremim (incelemesi için tık tık) bitince ve bana en yakın Kiehl's kilometrelerce ötede İstanbul'da olduğundan önce elimdeki tester göz kremlerini bir bir kullandım. Hala daha İstanbul'a gidemeyip bir de üzerine plansız minik bir tatil çıkınca hemen Yves Rocher'de indirim var diye Kiehl's kremimi alana kadar idare etsin diye bir krem alayım dedim.
Mağazaya gittim ve yaklaşık 20 dakika dolanmama ve defalarca bakar mısınız yardımcı olur musunuz dememe rağmen kimse ilgilenmedi ve ben de idare etmek için bile olsa hazır indirimdeyken adam akıllı bir krem alayım diye kararımı değiştirmişken kimse ilgilenmediği için üzerinde Türkçe hiç bir yazı olmayan hakkında hiç bir şey bilmediğim ve daha önce araştırmadığım en ucuz kremi aldım.
Aslında krem denemez. Bu bir jel. Her sabah düzenli kullanıldığında göz altı şişliklerini ve morluklarını hafifletmeyi ve maksimun nem sağlamayı vaat ediyor. Bildiğiniz gibi benim göz altı problemim yok çok şükür. Beni ilgilendiren kısmı nem sağlayacak olmasıydı.
Ama ilk kullandığımda verdiğim 32 TL'ye resmen acıdım. Çünkü bu jel nasıl oluyor da göz altıma uyguladıktan sonra yapış yapış oluyor anlamadım. Ama tabi ilk kullanımda notunu vermek de doğru değildi. Sonra bir daha kullandım ve acaba bana mı öyle geliyor deyip nedense göz altlarım yetmezmiş gibi bir de göz kapaklarıma hatta kaşlarıma kadar sürdüm. Yattım ve televizyon izlemeye başladım. Ama yine aynı his his olmaktan çıktı ve resmen göz kapaklarımın gözlerimi kırptıkça birbirine yapıştığını gördüm.
Göz altlarıma daha önce kullandığım kremleri sürüp bir süre bekledikten sonra dokunduğumda pamuk gibi olduklarına şahit oluyordum. Ancak bu jeli sürüp bir süre bekleyip göz altlarıma dokunduğumda yapış yapış olma durumunu parmaklarımla da anlamış oldum.
İşin ilginç tarafı ben bu jeli sabah akşam kullandım. Ve özellikle makyaj öncesinde kullandığımda kapatıcımın göz altı çizgilerime dolmadığını fark ettim. Bu demek oluyor ki göz altlarımı güzel nemlendiriyor. Çünkü biliyorum ki göz altlarımı yeteri kadar nemlendirmeden kapatıcı uygularsam pudrayla sabitlesem bile göz çizgilerime doluyordu.
Dediğim gibi bende morluk yada şişlik olmadığı için bu tarz göz altı sorunlarında nasıl etki eder bilmiyorum ama göz altlarını güzel nemlendirdiği kesin.
Bir daha alır mıyım bilmiyorum. Ama beni yapış yapış his biraz mutlu etmedi. Ama ben takılmam böyle şeylere derseniz 32 TL için gayet güzel bir jel.
Siz Yves Rocher bakım ürünleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz yorum olarak paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder