HC Hair Care Tria Kolay Tarama Spreyi

Merhaba



Bir süredir blog yazısı yazamıyordum. Ama geçerli sebeplerim vardı. Neyse ki artık buralardayım. Hem de bomba gibi.
Bugün bloğumda önceden severek kullanmış olduğum bir marka olan HC Hair Care markasının ilk defa kullandığımız saç açısı spreyinden bahsedeceğim. Daha önce şampuan ve saç bakım yağlarını kullandığım bu markanın saç açma spreyini +Hc Hair Care firması 8 Mart etkinliğinde hediye etmişti.
İlk gördüğümde çok sevinmiştim. Çünkü daha önceki yazılarımda da bahsettiğim gibi büyük kızım Irmak'ın saçları çok problemli. Uzun ve ince telli ve bir hayli fazla saçı var. Hal böyle olunca kullandığım hiç bir saç kremi maske yada yüksek fiyatlı saç fırçaları bile ( bakınız tangle teezer ) saçını açmakta yeterli olmuyor. Daha önce halamızın hediye ettiği saç açıcı sprey de işe yaramayınca bir umut bu belki derdimize çare olur dedim. Halamızın hediyesi saç spreyini de yazacağım ilerleyen günlerde.
Bu ürün içeriğinde sıvılaştırılmış keratin desteği içeriyor. Ve bu sayede hemen açılan yumuşacık saçları vaat ediyor.
Bende büyük umutlarla Irmak'ın saçında kullandım ancak saçlarında her hangi bir anında açılma olmadı. Normalde ne kadar sürede tarıyorsam o kadar sürede açıldı yine saçları.
Tek fark mis gibi kokusu ve saçlara kazandırdığı yumuşaklık oldu.
Aynı saç spreyini küçük kızım Zeynep'te de kullandım. Karışıklığı biraz daha kolay açtı diyebilirim..
Ama dediğim gibi Irmak'ın saçlarını açabilen henüz sadece bir saç kremi oldu onu da almak sıkıntılı çünkü 300 ml ürün 90 TL civarı. Bu kremden de ilerleyen günlerde bahsedeceğim.
Neyse Irmak'ınki kadar sıkıntılı saçlarınız yoksa saçlarınızdaki karışıklığı kolay açabilir. Ancak ince telli uzun ve inatçı saçlarınız varsa işe yaramayacaktır diye düşünüyorum.
Ürün 75 ml spreyli şişede. Pembemsi bir rengi var. Saçta ağırlık yapmıyor. Durulama gerektirmeyen bir ürün. Ayrıca üst üste saçınıza uygulasanız bile yağlandırma yapmıyor ve saçınızı yıkadığınızda saçlarınızdan renkli bir su akmıyor.
Şuan internet sitesinde fiyatı 10 TL. Uygun fiyatlı olduğu için deneyebilirsiniz. Ama bizim tecrübelerimiz böyleydi.
Sizin kullanıp memnun kaldığınız saç açıcı bir ürün varsa yorumlarınızı bekliyorum. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder