Cellu Blue İle Portakal Görünümüne Son

Merhaba
8 Mart Blogger Etkinliğinde destekçilerimizden biri de Cellu Blue idi. Eve geldiğimde bu minik şeyi görünce ne olduğunu anlayamamıştım. Hemen bilgisayarın başına geçip ne işe yaradığını araştırdım.
Bu minik şey selülit görünümünü ile şavaşmayı vaat ediyor.
Maalesef neredeyse her kadının ortak problemi selülitler kışın çok can sıkmasa da yazın gelmesiyle bir çok kişinin canını fazlasıyla sıkıyor. Çoğu zaman spora zaman bulamamaktan , spor yapmak istememekten ,  selülite neden olan içecek yada yiyeceklerden vazgeçmek istememekten dolayı yahu ne olacak bu selülitler deyip amaan boşver bebeklerde bile var deyip kendimizi avutuyoruz. İşte tam bu devrede her gün 10 dakikanızı ayırarak kullanabileceğiniz bu minik dev devreye giriyor.
Kullanımından bahsedecek olursam Cellu Blue aletini kullanmadan önce kullanacağınız bölgeye bir masaj yağı sürmeniz gerekiyor. Bu sayede Cellu Blue cildinizde daha kolay kayıyor. Benim tercihim bu aşamada masaj yağı yerine selüliti yok etmeyi vaat eden bir krem yada jel kullanmak oldu.
Herhangi bir masaj yağı yada selülit jeli / kremini uygulayacağınız bölgeye sürdükten sonra Cellu Blue'yu yanlarından sıkıştırıp cildinize değdirip bırakıyorsunuz ve  cildiniz Cellu Blue aletinin içine doğru vakumlanıyor. Alet cildinizi vakumlamışken aleti ileri geri sağa sola yada dairesel hareketlerde cildinizde kaydırıyorsunuz.
Bu şekilde cildinizin alt kısmında bulunan yağları parçalamaya yardımcı oluyor. Tabi ki tek başına kısa zamanda mucize beklemek olmaz bu yüzden dediğim gibi her gün günde en az 10 dakika tercihen selülit kremi yada jeli ile 4 haftaya yakın kullanıldığından gözle görünür fark yaratıyor. Tabi ki spor ve diyetle desteklendiğinde çok daha çabuk ve fazla fayda görmek mümkün.
Bu arada Cellu Blue kullandıktan sonra bol su içmek şart. Bunun yanında bir süre selülite neden olabilecek yiyecek ve içeceklerden de kaçınırsanız tabiri caizse sütun gibi bacaklara sahip olabilirsiniz.
Benim deneyimime gelince. Ben ilk iki hafta her gün her iki bacağıma onar dakika uyguladım. Bu sürede bol su içtim. Daha sonra çok düzenli kullanamadım. Zaten çay kahve tüketen biri değilim. Çayı sadece kahvaltıda bir bardak içerim. Kahveyi de senede 5-6 defa ya içerim ya içmem. Bunun yanında akşam saat 6'dan sonra hiç bir şey yemedim. Sadece maydanoz kaynatıp limon sıkarak içtim. Ben sadece akşam belli bir saatten sonra yemeyerek iki ay gibi bir sürede 70 kilodan 63 kiloya düştüm. Ve bacaklarımda gözle görülür bir şekilde incelme ve selülit görünümünde bolca azalma gözlemledim.
Ne yalan söyleyeyim internetten ilk araştırdığımda çok umutsuzdum ve inanmamıştım ama gerçekten işe yarıyor. Ben sevdim. Hatta şu aralar doğumdan kalan ve spor yaptığım halde küçülmeyen göbeğime kullanıyorum. Şuan gayet memnunum. Böyle devam ederse yani ben devamını getirebilir ve düzenli kullanabilirsem nihayet göbeğimden kurtulabileceğim.
Ayrıca Cellu Blue tıbbi silikondan yapılmıştır. Alerji korkusu olmadan güvenle kullanabilirsiniz, Su ve sabunla kolayca temizleyebilir defalarca kullanabilirsiniz. Ufacık boyu ve kesesiyle de seyahatlerinizde yanınızda taşıyabilirsiniz. Nereden alabilirim derseniz instagramdan CELLUBLUE_TR olarak aratabilirsiniz.
Kendinize iyi bakın hoşça kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder