Physicians Formula Nude Far Paleti

Merhaba
Bugünkü blog konuğum şirin mi şirin ambalajıyla al beni diyen tatlı bir far paleti.
Ben bu far paletini biraz da ambalajına bayıldığım için aldım desem yalan olmaz herhalde.
9 adet doğal tonlardan oluşan bir palet. Maalesef farların bitişik olması biraz istediğiniz renkte farı almanızı zorlaştırıyor diyebilirim.
Palet şarap ve toprak tonlarının en tatlı renklerini yansıtıyor. Farların tamamı sedefli yapıda.
Pigmentasyonları orta derecede diyebilirim ancak ıslak kullanımda yada far bazı ile kullanıldığında hem daha kalıcı oluyorlar hem de tam renklerini veriyorlar.
İçinde bir de sünger uçlu aplikatör var ama bildiğimiz aplikatörler gibi yuvarlak yada oval değil. Kesik uçlu yamuk üçgen gibi. Ve maalesef bence bir aplikatör için sert yapıda. Ama yapısı gereği kirpik diplerine far uygulamak için çok başarılı.
Ben paleti geçen sene gittigidiyor internet sitesinden 45 TL ye almıştım. Ancak şuan çeşitli online kozmetik sitelerinde satılıyor. Hatta kozmela.com bu sitelerden biri ve bu palet şuan 44TL. Bu paletin bir de smoky eye paleti var mavili grili toprak tonlarında ve yine o cicili dantelli ambalajında :)
Ben paletten genel olarak memnunum. Ama çok daha iyi olabilirdi. Yine de şans vermek isterseniz alınmayacak kadar da kötü bir palet değil bilginize.
Beni sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz yandaki kalplere tıklayabilir ve bu siteye katıl butonuna basarak bloğuma üye olabilirsiniz. Sevgiyle kalın hoşçakalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder