Flormar Matte Nail Enamel \ Mat Oje Serisi

Merhaba
Bugün sizlere neredeyse bütün yaz severek kullandığım Flormar Matte serisi ojelerinden bahsedeceğim
Ojeler tam mat. Renk çeşitliliği açısından her mevsim rahatlıkla kullanılabilirler. Ojeleri tek renk kullanabileceğiniz gibi Water Marble dedikleri suda ebru yapar gibi de kullanabilirsiniz. Nasıl yapıldığını öğrenmek için Youtube kanalına Water Marble yazıp aratmanız yeterli.
Renkli şeritlerle süsleyebilir yada çift renk kullanabilir hatta nail art sticker kullanarak yeni stiller yaratabilirsiniz artık nasıl isterseniz sizin hayal gücünüze kamış kullanım şekli. Malum artık nail art çok moda ve aslında gerçekten sanıldığı kadar zor değil.
Ojeler toplamda 19 renk ve bende 10 rengi mevcut ancak kalan diğer renkleri de almayı planlıyorum.
Çok canlı ve florasan renkler de var daha soft renkler de yani her mevsime ve zevke uygun renkler olduğunu düşünüyorum. Ojelerin yapısını genel olarak beğendim. Biraz yoğunlar ama sürümleri kolay sayılır. Sadece sürerken eşit olarak sürmeye özen gösterilmeli, yoksa dalgalı bir görünüm olabilir ve o zamanda hoş olmaz.
Ojeler ilk katta tam örtücü. Çok çabuk kuruyorlar. Bütün yaz kullanmama rağmen henüz ojelerde ağırlaşma sakız gibi sünme durumu yok. Asetonla çıkarması kolay.
Flormar'ın internet sitesinde tanesi 3.95 TL gibi bir fiyata satılıyor. Ben genel olarak ojelerden çok memnunum ve eğer sizde benim gibi gelecek yaz için yatırım yapmak istiyorsanız bence bu ojeleri kaçırmayın derim :)

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek istersenin sayfanın alt tarafında bulunan bağlantılara tıklamanız yeterli. Kendinize iyi bakın hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder