Gratis Bayram Indiriminden Aldıklarım

Merhabalar
Yepyeni bir yazıyla yeniden sizlerleyim. Yalova'da yaşadığım için ve burada maalesef Gratis olmadığı için ve dahası Gratis indirimleri genelde cuma cumartesi ve pazar günleri olduğu için ben hep indirimleri kaçıranlardandım. Çünkü bana en yakın Gratis mağazası Kocaeli'nde. Şimdi diyeceksiniz ki zaten hafta sonu aslında gidebilirsin. Ben küçük kızımı salı ve perşembe günleri Kocaeli'ndeki bir fizik tedavi merkezine götürüyorum ve maalesef yeniden Kocaeli'ne kadar gitmek çok zor geliyor.
Neyse çok uzattım. Uzun lafın kısası Gratis beni duymuş olacak ki bu defa indirimleri perşembe günü tam da benim Kocaeli'nde olduğum gün başlatmıştı. Tabi bende bu defa bu fırsatı kaçırmadım ve kendimce güzel bir alışveriş yaptım. Bir çok üründe çok güzel indirimler mevcuttu. The Balm %50 indirimle gönlümü fethetmişti. Wet'n Wild standında indirim yoktu. Büyük heveslerle girdiğim ilk Gratis mağazasında The Balm'ın yeni çıkan ''Nude Dude'' paletinin olmadığını görünce çok üzüldüm. Çalışanlara sorduğumda böyle bir paletten haberleri bile yoktu. Hatta sanki bunu o an ben uyduruyormuşum gibi o havalı tavırları beni deli etti. Çalışanlardan biri bana ısrarla yeni çıkan paletin ''Voyage'' olduğunu iddia etti. Bu kadar işleriyle alakasız insanların orada çalışıyor olması da ayrıca üzücü.
Ne yani şimdi bu şahane palete hem de bu güzel indirimde sahip olamayacak mıydım? Hemen oradan çıktım iki sokak ötesindeki diğer Gratis mağazasına gittim. Aman Allah'ım 'Nude Dude'' palet tüm ihtişamıyla karşımdaydı :) Tester olmadığı halde hemen aldım. sonra Gözlerim yine The Balm markasına ait olan ''Shady Lady'' ve ''Shady Lady Vol.2'' paletlerine takıldı. E madem böyle güzel bir indirim vardı kaçırmak olmazdı. Bende yumdum gözümü attım sepete paletleri :) .Sonra gözümü bir açtım karşımda yine The Balm'ın ''Instain'' allığı... Tabi oda hop sepete.
The Balm'dan  paletleri dışında bir tane de çift uçlu bir tarafı detay fırçası bir tarafı küçük karıştırma fırçası olan bir göz makyajı fırçası aldım. Ne çok fırça dedim yahu.
bunların dışında Essense markasında da yanılmıyorsam %30 indirim vardı. Bende iki tane ruj ve bir tane de smoky eye fırçası aldım.
Bunların dışında Wet'n Wild standından da iki tane üçlü far paleti aldım. Gratisin kendi markası olan ''Benri'' markasından da iki çeşit ıslak mendil aldım.
İyi peki bunları aldım da acaba ne kadara aldım? İşte buyrun fiyatları...
The Balm Shady Lady--->37.25 TL
The Balm Shady Lady Vol.2---->37.25 TL
The Balm Nude Dude---->29.90 TL
The Balm Far Fırçası--->14.90 TL
The Balm Instain Allık--->16.75 TL
Wet'nWild 3'lü Far--->14.50 TL x 2
Essence Long Lasting Ruj--->8.50 TL
Essence Lipstick--->7.30 TL
Essence Smoky Eye Fırça--->4.75 TL
Benri 90'lı Islak Mendil--->2.40 TL
Benri 25'li Islak Mendil--->1.45 TL
Benim Gratis alışverişim bu kadardı. İlerleyen günlerde sizlere aldığım ürünleri tanıtan yazılarda yazacağım. Peki sizler bu indirimden neler aldınız? Benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdilik kendinize iyi bakın sevgiyle kalın hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder