Luis Bien Aktif Karbon Diş Temizleme Tozu

Merhaba
Uzun zaman önce kullanmaya başladığı ve bloğa yazmak için çıldırdığım bir üründü Luis Bien Aktif Karbon Diş Temizleme Tozu. Ama bir türlü yazamadım çünkü aşıma gelen bir olay yüzünden tüm hevesim kaçtı. Zaten bloğa uzun süre bir şey yazmamamın sebeplerinden biri de buydu.
Ben deniz efendim bir gün tamamen dikkatsizlik sonucu içinde yedeklenmemiş 2000 toplam 4000 fotoğraf ve yüzlerce video bulunan telefonumu daha doğrusu sırt çantamı denize düşürdüm :( Haliyle blog için çekilen fotoğraflarımında hepsi gitti ve yaklaşık 1 buçuk ay yeni telefon da alamadım.
O yüzden öncesi fotoğraflarım da gittiğinden bu postu yazmak inandırıcılığını yitirir mi diye düşündüm ve hep erteledim.
Çok uzun zamandır kullanıyorum bu tozu ve daha anca yarısına gelebildim. Aslında normalde sabah ve akşam günde 2 defa kullanılması önerildiği halde ben sadece akşamları kullandım ve buna rağmen müthiş sonuçlar aldım.
Şimdi diyeceksiniz ki ee nerden bilelim işe yaradı mı? Öncesi halleri için youtube videolarımdan en eskileri izleyebilirsiniz. Ve tabi sonrası için yine son videolarıma ve instagram hesabımda genellikle storyde paylaştığım fotoğraflarımı görebilirsiniz.
Sigara kahve ve çay gibi şeyler kullanmıyorum. Ancak demir eksikliği için likit demir ilaçlarından tüketiyorum ve dişlerim maalesef dişlerim sapsarı olmuştu. Ama artık dişlerim sadece sarı alt tonlu ruj kullanırsam sarı görünüyor ve ona da yapacak bir şey yok. Onun dışında dilerimin beyazlığından son derece memnunum.
Üründen bahsedecek olursam bir kavanoz içinde ve 50 gr ürün barındırıyor. Naneli ve ferah bir tadı var. Ben diş fırçamı hafif ıslatıp fırçayı kavanoza batırıp dişlerimi 3 dakika fırçalıyorum. İlk başlarda dişlerimi bu tozla fırçalayıp peşinden diş macunu ile fırçalamaya başlamıştım ama diş etlerim çok hassaslaştı. Acaba tozdan mı dedim ama çok uzun süredir yani neredeyse 5 aydır kullanıyorum ve asla hassasiyet yaşamadım. Tabi artık peşinden diş macunu kullanmıyorum. Bazen ağız çalkalama suyu kullanıyorum ama belki daha etkili olur diye :)
Kısacası benim inanılmaz memnun kaldığım bittikçe alacağım bir ürün oldu kendisi. Tabi 5 aydır kullanıyorum ama hala yarısı dolu. Neden? Çünkü eşimin kullanmasına izin vermiyorum :) Bitmesin bebeğim o benim.
Bu yada bunun gibi bir ürünü kullanan varsa yorum ve deneyimlerini yorum olarak bekliyorum. Sevgiyle kalın ve beni instagramda ( tık tık  gamzecelikdemir ) takip etmeyi unutmayıınn :)

2 yorum:

  1. Thanks a lot. Your blog made my day. A Turkish tourist visa is a necessary travel document to visit Turkey. If you are planning to visit Turkey please know a bit about the Turkish visa

    YanıtlaSil